lauantai 24. marraskuuta 2007

Noh, täs nyt on ollu vähä kaikenlaista...

Pitihän se sit aloitella uudemman kerran tääkin homma, siivoilin vähä ja vaihdoin kielen kotimaiseen. Paskempaa läppää nopeemmin ulostettuna, tämmönen tehokkuushan on nykymeiningeissä kovassa huudossa.

Viime aikoina vois sanoo tosiaankin et on ollu vähä kaikenlaista.. viimeiset kolme viikkoa on kulunut työttömän arkea simuloiden, kahden duunin limbossa kun olen. 3.12. alkais sit uudet seikkailut... elämässä eteenpäin!

Onneks sain hankittua uuden läppärin elämää sulostuttamaan, piti Kiinasta saakka pyytää jotain sweatshop-hahmoa kasaamaan mulle 2.2 GHz MacBook.. ja valkoisena tietty, siihen kun sopii steal your face-tarrat makeemmin :D Oishan se pro-versiokin kuumottanut vähän, mut tää uudempi versio johon saa tuupattua 4gb rammia vei voiton. Aika paljon maksaa se 2 tuumaa ruutua lisää sit kuitenki. Kannattaa muuten tsekata verkkokaupasta noita rammeja, 2 x 2gb makso vähän yli huntin, sama setti applestoresta, omppu-hologrammitarroilla varustettuna tosin, maksaa 820 euroa! 250gb koviksenki voi kuulemma asennella jos huvittaa, ja ulkoiselle näytölle tarjoillaan full-hd resoa. Ei kysyttävää! Täytyy sanoa et oon aika svidun fiiliksissä!Ja pitäähän se hyvää musaa suositella tietty: Pooman "Persuader" on aika kova, samoin Levon Helmin "Dirt Farmer"! Ja ekan kerran varmaan kiljoonaan vuoteen löysin jonkun hyvän telsusarjan.. noh, oli se Heroes ihan okei, mut tää Flight Of The Conchords on ihan mahtava!

katellaan,

R

Ei kommentteja: