sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Hommahommaa




Joo, projektit ne vaan jatkuu.. kellariremppa on nyt aika hyvissä vaiheissa. Tiistaina nimittäin tulee Hra LVI Dr. Kilpiä tarkistelemaan lattialämmityksen kuvioita, eli eristeet on lattiassa ja 4mm teräsverkot siinä päällä pötköllään. Pientä uretaanipaikkailua vielä ja sit vois valaa lattialaatat paikalleen. Ei vituttais vaikka olis jo valmiskin, tosin.

Musarintamalla oon käyny pariin otteeseen tuuraamassa edesmennyttä Henkkaa Pepe Deluxen hanikoissa. Alkukuusta oli yks veto Dipolissam ja männä viikolla huomattavasti mahtavatunnelmaisempi show Korjaamolla. En ollutkaan ennen käyny kyseisessä mestassa, mut sehän oli positiivinen yllätys. Ainoa miinus tuli etupään taskulaskimesta. En kyl jotenki diggaa pätkääkään noiden digi-Yamahoiden soundista. Hra Saarisen virittämällä pa-laitteella oli mukava vedellä, olkoonki et EAW:n "line-array" ei oo ehkä sieltä huipuimmasta päästä..

Tänään mennään Leon kanssa tsiigailemaan rumpumaikan rudimentit Dynasty-rundin päätöskeikille Kultsalle. Lapsihan kotiutuukin siitä bussilla, ja itse etenen Tavastialle diggailemaan Laikoja, kun vielä ehtii.

Tähän loppukevennykseksi muutama kuva Ficoran eteisen lasivitriineistä.. hienoja vehkeitä!

Ei kommentteja: