sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Studiossa, part II


Viikonlopun sessiot on takanapäin ja meininki on ollut sikäli mahtavaa, että seitsemän biisin pohjat on about kasassa. Kitara- ja kosketinasioita sekä sekalaisia nerokkuuksia pitää duunailla vielä viljalti, ja yhteen biisiin bassohommaa, mut muuten. Tuli tehtyä melko beatleaanista rumpuhommaa yhteen biisiin - pyyhkeitä ja pampulatomeja ja niinpoispäin. Diggaan :D

Lyrec-mankan hetkellisen mielenhäiriön (kiitos Asalle joka lennähti fiksaamaan asian oitis) vedettiin yksi biisi suoraan toolsiin, ja sanokaa mitä sanotte, mutta aika haikeelta kuulostaa nauhalle tuutattujen ja sieltä toolsiin siirrettyjen rinnalla. Noh, pitääpä kierrättää matskut myöhemmässä vaiheessa samaisen mankan kautta vaikkei se tietenkään ihan sama asia olekaan.

Tänään oli myös erittäin mahtavaa kun ensilumi lävähti maahan, ja aika huolella lävähtikin :D Parisenkymmentä minuuttia kesti siirtää yksikin pakettiauto Mankun pihasta kadulle asti.. peruuttamalla pääsi lopulta, kaks popparia sikaosastolla taka-akselin päällä painona. Pysyispä noi lumet nyt vaan niin pääsisi mäkeen!

Sessiot jatkuu perjantaina, lisää mahtavuuksia silloin!

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Ihan kiva tomisetupi sulla :D

uusimmassa TapeOp-issa oli joku mankkasimulatsiooni purkki, joka vaikutti mielenkiintoiselta.
Kallishan se oli, muttei läheskään, kun otari.

Nuori Robert kirjoitti...

Aijaa? Hmm.. pitääpä tsekata ku se Lyrec laukes tosiaan nyt lopullisesti.