lauantai 20. joulukuuta 2008

MobileMe


Tuli aikanaan hommattua kyseinen Apple-nerokkuus melkeinpä heti sen ilmestyttyä. Syynä melkeinpä ainoastaan ollut kalenterien oitis-synkkaus on ollutki siitä lähtien ihan järjettömän mahtava elämänhelpottaja; neljän tyypin tarhat/koulut/duunit/urheilut/harrastukset/musailut ym. pysyy ajantasalla helpommin ku ikinä, eikä milloinkaan tarvi kelata et "tsiigailenpa sit illalla ku pääsen sen keittiön seinällä roikkuvan kalenterin ääreen".

Noh, kävi kuitenkin niin, että mun MacBookkiin iski joku hämmennys, jonka jälkeen siitä ei saanut kalenterimerkintöjä ylös eikä alas. Meinas hermo mennä ensin, ja kaikki googlella löytyvät fengshui- ja reaalimaailmallisetkin keinot tuli tsekattua. Eipä jeesannu. Jätin sit asian sikseen ja käytin pelkästään puhelinta, kunnes ihan periaatteesta päätin selvittää mistä on kyse, maksullinen palvelukin kun on ja kaikkee.

Raapustin tyystin muista aiheista sopivan vitutuksen hankittuani melko roisia kieltä sisältävän mailin Applen MobileMe-supporttiin, ja alta 3h saapui vastaus, jossa Mike-niminen hahmo pyysi vaihtamaan salasanan "apple123"ksi jotta ne vois käydä kurkkimassa mikä meno. Vaihdoin salasanan, ja koska kello oli aika paljon vaikka Frsicossa aamu olikin, niin vastasin Mikelle et olkaa hyvä ja läksin nukkumaan. Aamulla olikin mailia laatikossa, jossa sanottiin et kiitos, ja vaihda salasana takasin. Tilanne oli tsekattu ja vikailmot lähetetty Applen insinööreille. Vaihdoin sit salasanan, ja saman päivän iltana tuli taas postia supportista: "Kiitos. Homma fiksattu ja toimii nyt."

Huippumeininki. Kandee näemmä kiroilla aina välillä :D

3 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Vähän on hiljaista täällä hei!

Nuori Robert kirjoitti...

Totta! Pitää jotenki jotain, heti ku viitsin... :D

Jazmanaut kirjoitti...

Ei mitään kiirettä...