maanantai 3. joulukuuta 2007

Duunihommaa

Jees, tänäänhän alko sit duunit Sennheiser Nordicilla kuukauden oleilun (eli rakennuspiirustus-sekoilujen, hillittömän laiskottelun, massiivisen urheilumäärän ja kaikenlaisen muun aikaavievän) jälkeen. Noh, ei ahdistanut edes juurikaan, paitsi räntäkeli kun piti autoilla kotiinkin ja windows-tietokonejärjestelmän hienoudet, ne on aina varsin mieltä ylentäviä.

Hommathan on siis pro-puolen Senkkuilua ja Neumanneilua suomessa. Aika paljon olis kaikenlaista hommaa tiedossa mut eipä tuo haitanne, matkapäivät putosi kuitenkin sen 70% mikä ei perheellistä kyllä ahdista lainkaan. Ja tuotteet on kondiksessa niin ei pääse syntymään mitään reppuritunnelmaa.

Positiivista oli myöskin postista putkahtaneet 4GB rammia jotka tönin Macbookin sisuksiin ja täytyy sanoa et nyt on aika vilkasta toiminta. Jos jotain nojaa tapahtuu se on joko väylänopeus tai prossu jotka tulee vastaan. Eli aika harvoin :D

Asiaan liittyen tiedotettakoon kaikille että myös vanhemmat ei-santa-rosa-macbookit (ehkä pro:tkin?) tukee 3GB rammia, eli joko 1 + 2 GB tai 2 + 2 GB yhdistelmällä saa kolme gigaa käyttöön. Ihan kiva. Ja uudemmissa macbookeissa tulee kuulemma usb-ränniä pitkin sen speksatun 500mA:n sijaan 1.1A (tai jotain sinnepäin).

Notta semmosta,

R-heiser

Ei kommentteja: