tiistai 11. joulukuuta 2007

Let's commute!

Tiedättekö mikä on mahtavaa? Musankuuntelu työmatkoilla. Oikeesti. Olkoonkin faktisesti niin, että autolla ajelu saastuttaa ja nostaa verenpainetta ja muuta, niin se että ehtii kuunnella ihan rauhassa musaa reilun tunnin päivässä on perheelliselle hahmolle todellista luksusta.

Toinen työmatkailuun liittyvä seikka joka selvisi tänään on se, että kun Borgåsesta päin tullessa lataa Östersundomista vanhalle tielle ja sieltä Itiksen kautta Hertsigaan matka kestää ruuhka-aikaan 10 min vähemmän kuin Lahdentien ja Kehä I:n kautta. Mahtavaa! Paitsi et ei ehdi kuunnella niin paljo musaa :D

Yks toinen juttu jota ruuvasin päivänä eräänä hulluuteen asti on Logicin core audio system overload error. Prkl. 4 gigaa rammia pitäis supattaa, mut minkäs teet kun vehjes pysähtelee randomina? Noh, tuntien säätämisen jälkeen tajusin että asetuksissahan on rasti josta ne virheilmot saa pois päältä.. kelasin siinä sit että mitä haittaa moisesta voi olla? Eikai kellään äänittäessä ole niin paljon plugaria että raidoille tulisi salaa jotain ryönää, saatika et bouncatessa tapahtuis mitään kummaa, koska sama laskenta siinä tehdään onlinena tai ei. Luulen.

Mut kumpi soundaa paremmalta, online vai offline bounce? Ei tarvi vastata...

R

ps. Keysin Lissu on muuten aika kova vokalisti, ihan vaan jos ette oo huomanneet.

1 kommentti:

Human Rhythm kirjoitti...

Perkule... Logiciä harrastan soiton ohella. Tuo virheilmojen päältä pois laittaminen ei ole tullut mieleen. Thanks :)

MrS