torstai 24. huhtikuuta 2008

Jäätelöä!

Auringon juuri helottaessa kesää lupailevaan tyyliin ajattelin jakaa kanssanne nerokkaan jäätelön imurointiin liittyvän tekniikan.

Ongelmahan on se, että kesähelteillä mahtavissa tunnelmissa kermaisen ruokaisasta jäätelöstä jää helposti hieman punkea fiilis. Noh, jäätelöä on kuitenkin syötävä ennemmin enemmän kuin vähemmän, joten kannattaakin ostaa aina kaks jädeä. Ensimmäisenä suihin se mukavan suklainen Dumle, Kingis tai vastaava, ja sen jälkeen mehujää-tyyppinen ratkaisu joka takaa raikkaan jälkimaun. Tästähän on eksponentiaalista hyötyä monelle osapuolelle, koska saat syötyä tuplamäärät kerrallaan ja useammin päivässä! Parhautta!

Tämä teknologia on hiottu huippuunsa parina kesänä pitkin suomea bussilla ajellessa, ja haluaisin tässä kohtaa kiittää testipartnerina ansiokkaasti toiminutta M Kaustetta arvokkaasta palautteesta ja yleisen jäätelöpositiivisen ilmapiirin luomisesta ja ylläpidosta!

Wohoo!

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Kuinkapa sitten, jos tällainen nautintoja halajava meikäläinen, kun syö jäätelöä nautiskellen ja sil´aikaa mehujää sulaa taskuun.
Sen sitten kun aukoo, niin purskahtaa mehut rinnuksille.
Kysymykseni kuuluukin: Mitä tehdä, ja jos ei mitään, niin kuka korvaa?

Nuori Robert kirjoitti...

Joo, toi on aika paha...

Sanoisin et syö nopeammin ja enemmän!